w

Joanna Krupa rozstała się z mężem! Wydała oficjalne oświadczenie. „Chcemy iść dalej jako przyjaciele”

Joanna Krupa, Douglas Nunes - fot. Instagram @joannakrupa

Joanna Krupa od kilku lat tworzyła szczęśliwą relację ze swoim drugim mężem, Douglasem Nunesem, z którym doczekała się córeczki Ashy. Związek od jakiegoś czasu przeżywał kryzys, a para, dawno nie pojawiła się razem publicznie. Okazuje się, że to definitywny koniec małżeństwa. Celebrytka wydała oświadczenie.

Joanna Krupa to modelka i osobowość telewizyjna, która przyjechała do nas z Ameryki robić karierę telewizyjną. Tak naprawdę jest Polką urodzoną w Warszawie, która w wieku pięciu lat wraz z mamą wyjechała do Chicago. W Stanach uczęszczała do Mary Lyon Public School, a potem do Steinmetz High School. Wkrótce przeprowadziła się do Los Angeles. Swoją karierę rozpoczynała od tańca, ale to z fotomodelingiem związała się na dłużej. Po operacji powiększenia piersi znalazła się w zestawieniu 100 najgorętszych kobiet miesięcznika Maxim. Pozowała też dla zagranicznych wydań CKM’a. Playboy’a, czy GQ. Jej zdjęcia zdobiły okładki i pierwsze strony magazynów Wprost, Viva! i Treats!

Od 2010 roku Joanna jest jurorką polskiej edycji programu Top Model, gdzie wraz z Marcinem Tyszką, Dawidem Wolińskim i Katarzyną Sokołowską prowadzi castingi na przyszłe modelki. Jako gość, zasiadała na kanapach wielu polskich i zagranicznych formatów. Gwiazda bardzo aktywnie angażuje się także w działalność społeczno—charytatywną. Ściśle związana jest z organizacją PETA, w której walczy o prawa zwierząt. Krupa nie ukrywa swojego krytycznego stosunku do noszenia naturalnych futer, za co niejednokrotnie zwracała uwagę koleżankom z branży.

Joanna Krupa się rozwodzi. O problemach w małżeństwie spekulowano od dłuższego czasu

Mimo że gwieździe w życiu zawodowym się powodzi, to niestety nie ma ona szczęścia w miłości. W 2017 roku rozstała się ze swoim pierwszym mężem, Romainem Zago. Chociaż od zawsze ciepło wypowiada się na temat macierzyństwa, to z decyzją o posiadaniu dziecka poczekała dopiero do drugiego małżeństwa. To właśnie z Douglasem Nunesem zostali szczęśliwymi rodzicami. Ostatnio dużo mówiło się o rzekomej drugiej ciąży celebrytki. Jak się okazuje, rodzinna sielanka nie trwała zbyt długo. Od kilku tygodni tabloidy rozpisują się o rozkładzie pożycia pary.

Niedawno partner Joanny złożył dokumenty rozwodowe. Jak podaje TMZ pozew został wniesiony na początku stycznia bieżącego roku:

Douglas Nunes właśnie złożył papiery rozwodowe […]. Pozew miał zostać wniesiony 2 stycznia 2023 roku – czytamy w ogłoszeniu.

Joanna Krupa rozstała się z mężem

Do sprawy odniosła się sama zainteresowana. Okazuje się, że w każdej plotce jest ziarno prawdy. Małżonkowie zdecydowali się na separację. Przyczyna związku okazuje się dość prozaiczna – różnice nie do pogodzenia:

Razem z mężem podjęliśmy decyzję o separacji. Mamy umowę, która jest naszą sprawą i chcemy iść dalej jako przyjaciele — czytamy w oświadczeniu na Instagramie modelki.

Para decydując się na tak odważny krok nie zapomina, że w całej sytuacji najważniejsze jest dobro dziecka. To głównie przez wzgląd na Ashę, małżonkowie pragną pozostać w poprawnych stosunkach. Joanna poinformowała także, że nie będzie więcej odnosić się publicznie do tego tematu.

Chcemy nadal tworzyć rodzinę dla naszej córki, która jest dla nas najważniejsza. Przez wzgląd na moją rodzinę, nie będę tego więcej komentować. Chcę tylko powiedzieć, że oboje jesteśmy zaangażowani w zapewnienie szczęścia drugiej osobie, tak byśmy dalej mogli mogli być jak najlepszymi rodzicami, idąc naprzód – dowiadujemy się z wpisu.

Jak myślicie, czy istnieje jeszcze szansa uratowania tego związku?

Google News
Obserwuj w News i bądź zawsze na bieżąco!

Napisane przez admin

Tomasz Karolak - fot. Screenshot Youtube, Instagram @niezlypacjent @tomasz_karolak_insta

Tomasz Karolak zmienia wyznanie i krytykuje celebrytów. „Mi pomógł psycholog i AYAHUASCA”

Aleksandra Kwaśniewska - fot. Instagram @aleksandraleksandrowna