w

Magda Gessler podejmuje współpracę tylko po spełnieniu tych warunków. Lista jest naprawdę długa

Magda Gessler
Magda Gessler

Magda Gessler cieszy się ogromną popularnością wśród Polaków. Mało kto jednak wiedział, jakie warunki stawia przed podjęciem współpracy. Lista jej wymagań jest naprawdę długa.

Magda Gessler od lat cieszy się niesłabnącą popularnością. Od 6 marca 2010 roku prowadzi program Kuchenne rewolucje, w którym pomaga restauracjom bliskim ogłoszenia upadłości. Format ma świetną oglądalność, ponieważ w każdym odcinku restauratorka udziela cennych rad, które są nie tylko przydatne w prowadzeniu firmy, ale i w życiu prywatnym.

Gessler bywa bardzo bezpośrednia. Nie raz zdarzyło jej się przeklnąć na wizji, czy rzucić talerzem ze złości. Mimo to jest także bardzo empatyczna. Niejednokrotnie dzięki jej interwencji odmieniły się losy uczestników. Na swoim koncie ma ponad 300 przeprowadzonych rewolucji i nadal nie brakuje chętnych. Nim jednak podejmie współpracę, produkcja musi spełnić szereg jej wymogów.

Jakie wymagania stawia Magda Gessler przed podjęciem współpracy?

Praca przy Kuchennych rewolucjach wymaga od Magdy Gessler sporo poświęceń. Z uwagi na to, że każdy odcinek nagrywany jest w innym mieście, mnóstwo czasu spędza poza domem. W związku z tym hotele w których nocuje muszą spełniać szereg określonych przez nią wymogów. W rozmowie z Gonciarzem na YouTube zdradziła, na co zwraca największą uwagę.

Musi być dużo świeżych kwiatów, kołdra pod materacem podwójna, bo zawsze jest mi za twardo. Musi być jasiek, ale może być też zwinięty ręcznik pod głową, ponieważ lubię spać tak, żeby mieć wyprostowany kark i na wznak.

Dodała, że bardzo ważne jest dla niej oświetlenie. Niewłaściwy dobór żarówek potrafi wyprowadzić ją z równowagi.

Ważne jest też bardzo ciche światło. Dostaję cholery jak mam bardzo mocne światło, wtedy wszystkie moje apaszki lecą na lampy. Sprawdzam tylko, czy żarówki są energooszczędne…

Gessler przykłada szczególną uwagę do panującej we wnętrzach temperatury. Dlaczego?

Musi być duża ilość wody mineralnej, musi ładnie pachnieć i być otwarte okno i musi być temperatura między 18 a 20 stopni. Konserwuje się w zimnie – dodała,

Poniżej możecie obejrzeć cały odcinek z jej udziałem.

Google News
Obserwuj w News i bądź zawsze na bieżąco!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Napisane przez Oliwia

Antek Królikowski, Joanna Opozda

Antek Królikowski wyznał Opoździe miłość przed kamerami. Jest szansa na uratowanie ich małżeństwa?

Katarzyna Cichopek, Marcin Hakiel

Dlaczego Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel się rozstali? Znajomy pary ujawnia powody